My babies

Foto

Åh hej mine søde læsere!
Hvor er det godt at se, at der stadigvæk er en stor del af jer som følger mig, selvom jeg er så dum og ikke får blogget særlig meget 🙁
Men når jeg kommer hjem fra arbejde, så skal der handles, ryddes op, laves mad og meget mere – så er simpelthen smadret! Men nu er jeg så småt tilbage og vil virkelig tage mig tid til at få blogget.. I weekenden skal jeg have lavet negle, til dansetunering i Århus og have fotoshoot med min veninde.
Jeg har altid taget mange billeder og elsker det. Da jeg boede hjemme brugte jeg meget min lillesøster som model, men hun er jo langt væk nu og kan ikke lige springe til. Så min søde veninde, som laver mine negle har lovet at springe til. Så vi har første shoot på søndag. I skal selvfølgelig nok få billederne at se (:
Hvis der er nogen af jer mine søde læsere, som bor i nærheden af haderselv og kunne tænke jer at lege model for mig og ikke er bange for en udfordring, så må I gerne sende mig en mail. Så kan det være at vi kan finde ud af noget (:
Jeg har besluttet mig for at bruge mere tid på fotografering da det er noget jeg elsker at lave. Her har I nogle eksempler på billeder jeg har taget og eller redigeret:

Det er efterhånden længe siden alle disse billeder er taget og jeg ville selv sige, at jeg har fået mere erfaring siden dem. Jeg vil fremover prøve at gøre outfit billeder mm. lidt mere anderledes end de indtil nu har været.
Men I hører snart mere fra mig (:

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My babies