Day 1: Dit sidste køb

Day 2: 10 fakta om dig som ingen ved

Hej sweeties :*
Så er vi ved dag 2, en masse fakta om mig som ingen ved. Der er selvfølgelig nogen som kender til dem, men jeg tror de alle er nye for jer her på bloggen (:

♥ 1: Jeg er ikke blevet helt voksen endnu og elsker stadigvæk at se tegnefilm. Tror egentlig aldrig at jeg bliver voksen på det område! Når jeg tænder tv’et skruer jeg altid om på Disney Channel! Haha. Min kæreste gider dog ikke se det med mig eller det er der faktisk ingen der gider. Haha.
 2: Jeg kan slet ikke have råt kød eller kød, hvor man kan se at det ligner et dyr! F.eks, hel kylling, hele fisk, rejer osv. Jeg har været vegetar i en periode, fordi jeg faktisk ikke bryder mig særlig meget om kød. Det faldt jeg dog fra igen da det ikke var særlig sundt for mig, og jeg spiser da det meste idag. Dog ikke i store mængder, og er mest til oksekød.
Koed♥ 3: Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg er til hardstyle musik. Det stammer tilbage fra omkring 9. klasse, hvor jeg begyndte at drikke og være meget sammen med min fætter og hans kammerater.. Det var det musik de lyttede til og jeg kunne faktisk godt lide det. Jeg lytter dog ikke til det i hverdagen længere som jeg gjorde dengang, men hvis jeg skal i rigtig fest humør, så skal der noget hardstyle på.
♥ 4: Min “far”, er faktisk ikke min biologiske far. Jeg ser ham dog som min rigtige far da jeg aldrig har mødt min biologiske far og fordi han har “adopteret” mig, så han står som min far på papir. Han har været i mit liv lige så længe jeg kan huske. Min mor og jeg flyttede hjem til ham og hans søn allerede da jeg var omkring 3 år. Jeg vil nu heller ikke have det anderledes, han er den bedste far man kunne ønske sig og han har været med til at gøre mig til den person jeg er idag.
CollageImagekwej♥ 5: Jeg er “barnesanger” Haha. Ej, jeg deltog i en konkurrence omkring, at man skal spise 6 stk. frugt og grønt om dagen med en knægt da jeg var omkring 10 år og vandt.  Jeg har udgivet cd, givet en enkel “koncert” i kbh, skrevet autografer og er blevet spillet i radioen osv. Jeg var kor sanger, så det er ikke det største. Det var dog det, som gjorde at jeg sidenhen har sunget rigtig meget, blandt andet i band og så har jeg fået sangundervisning.
♥ 6: Jeg har en meeeeget sød tand! Jeg er simplthen den største slik spiser der findes. Det er også derfor jeg ikke kan holde nogen kur, for jeg falder altid i! Men underligt nok er jeg faktisk ikke den store chokolade spiser, jeg får kvalme efter et par stykker.

images♥ 7: Jeg er som person meget åben, og det er nok fordi jeg hviler meget i mig selv. Jeg ved ikke om man kan sige, at jeg har flere sider, men jeg kan være super barnlig, tøset og pjattet, men samtidig også en smule arrogant og stædig. Det er lidt afhængig af hvem jeg er sammen med, eller hvad jeg laver. Det er dog den første side jeg oftest viser. Jeg er derudover et meget følsomt menneske. Jeg får ubeskriveligt ondt i hjertet når jeg ser handicapet eller gamle mennesker. Selvom jeg ved, at de har det godt så får jeg så ondt af dem alligevel og har før grædt pga. jeg har for meget medlidenhed med dem.
♥ 8: Jeg elsker at være ved stranden, gå tur omkring søer osv, men egentlig så er jeg virkelig bange for vand. Jeg kan derfor virkelig virkelig ikke lide at sejle. Jeg tror det er fordi det ser så harmløst ud, men det kan bare gøre så meget skade og så er det hjem for min største frygt – nemlig hajer!
jpdk_166494♥ 9: Jeg har en sort stribe i mit hår som jeg er født med. Det var ret sødt da jeg var mindre, fordi jeg dengang var næsten helt hvid håret. Jeg kan huske, at min mor plejede at flette den sammen med noget af mit lyse hår og så sætte resten op i en hestehale. Jeg var bare så smart! Haha.
IMG_3629♥ 10: Min sygdom. Jeg mener faktisk at jeg har skrevet om den på bloggen før, men anyway. Jeg lider af en sygdom uden navn, da der vidst ikke rigtig er andre som har den. Jeg har altså allergi overfor mig selv. Det vil sige at når jeg træner, eller sveder så danner min krop et stof(noget histamin ligende) som jeg altså ikke kan tåle, og når det så kommer i berøring med min hud så slår jeg ud og hæver meget op og ender med af få et anafylaktisk chok. Hvis jeg så ikke får min medicin så kan jeg faktisk dø af det.. Jeg er virkelig træt af det, også fordi der som sådan ikke findes en kur imod den. Det kommer når det vil og jeg kan ikke holde det nede med piller. Det forhindrer mig i rigtig mange ting, og jeg stoppede blandt andet også med at danse efter 5 år pga. jeg fik den.

Det var så 10 ting, som jeg ikke tror I kender til. Nogle af dem som overraskede jer? (:

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 1: Dit sidste køb