Girl crush on VS Angels!

That’s one hot mama!

Hej tøser!
Christina Aquilera har altid været en af mine store idoler – både for hendes stil, personlighed og ja selvfølgelig for hendes stemme! Hun var den sejeste dengang og det er hun også nu i rollen som mor. Jeg elskede hende i rollen som Ali i Burlesque – det er virkelig en af mine ynglings film, kun pga. hende! Ingen kan gøre det hun gør. Hun er så gude skøn og sikke en stemme altså!

top_list_celebrities_that_have_changed_a_lot_over_the_yearschristina-aguilera-and-max art_5805_2 1376397369_christina-aguilera-max-zoom christina-aguilera-Autumn-Cashmere-Leopard-Wrap-Sweater1 490833-christina-aguilera-et-son-fils-max-637x0-3 **EXCLUSIVE** Christina Aguilera and boyfriend Matthew Rutler take her son Max to see the big guy in red at The Grove in Los AngelesIMG_6135

Jeg fandt den her dagbog med hende for noget tid siden og jeg synes virkelig man lærer hende bedre at kende igennem den. Hun virker bare så sød og stille og rolig.

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girl crush on VS Angels!