HM – Isabel Marant!

Hej tøser!
Har I set H&M’s nye kollektion af designeren Isabel Marant? Jeg må indrømme, at jeg er forelsket – den er simpelthen lige mig! Som de skriver på hm’s hjemmeside så “mikser hun tøj med urban kant, elegant bohostil og rock’n roll stemningen til en umiskendelig fransk stil!” Helt klassisk, men alligevel anderledes på den fede måde! Kollektionen er tilgængelig fra i morgen af d. 14 november på hm’s hjemmeside og så i butikkerne i Århus og København. Prisen er lidt højere end hm’s normale priser, men jeg er ikke i tvivl om det er pengene værd. Det ser bare eksklusivt og skide godt ud synes jeg. I kan finde kollektionen lige her.

I kan se en video fra kollektionen her. Prøv lige at se, hvor lækker den cardigan ser ud??

 

Her har I også lige et par af mine favoritter. Jeg er særligt forelsket i de sorte/grå palliet leggings og den hvide klassiske t-shirt ude til højre! Et klassisk sæt, med et tvist af pallietter! Love it! Det kan sagtens bruges til hverdag, men kan også piftes op til fest med stilletterne og smykkerne på billedet. Derudover ville de sorte læderbukser også bare se super godt ud, hvis man stylede dem med enten den grå bluse med puf ærmer eller den hvide blonde bluse. Det er simpelthen en så fin kollektion man kan sætte sammen på så mange måder og det ser bare så stilet ud lige meget hvad efter min mening.

PicMonkey Collage

AmalieGaarde

Sponsoreret indlæg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Braided hair inspiration!