I'm home again!

“Every time you smile at someone, it is an action of love, a gift to that person, a beautiful thing.”

Hej tøser!
Jeg fik simpelthen så mange fine julegaver, så jeg har lavet en lille collage.. Havde slet ikke forventet at få alt det! Udover det på billedet, så fik jeg også nogle lækre hår produkter fra Redken, gavekort til biografen, Nilens jord børste 110(venter på den kommer hjem) turen til Kbh, en espresso maskine og en vaskemaskine af mine forældre – så dejligt, da det virkelig er noget vi har manglet!

PicMonkey Collsdage

Jeg var simpelthen så lykkelig da postbudet kom forbi i dag – jeg har ventet så længe! Se lige den perfekte pung og taske! De er begge to købt på ebay. Jeg har længe ønsket mig en skuldertaske med lang rem og har sådan manglet en pung, som var en smule mindre end den jeg har i øjeblikket. Jeg kan desværre ikke finde den side, hvor jeg købte tasken, men I kan købe pungen lige her!
PicMonkey Colldsage

Mit andet tøjstativ har længe været ved at falde sammen (Nok pga. for meget tøj, ups!) Så jeg måtte finde et nyt. Jeg købte det egentlig uden at kigge på højde og længde, men fordi det virkede tungt så det måtte jo være mere stabilt! Da jeg så samlede det blev jeg utrolig positivt overrasket – det kan nemlig gøres meget længere end det gamle!!

IMG_4234

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm home again!