And now - I'M BACK!

Erbs Denmark love ♡

Hey girls :*
Jeg har helt glemt at vise jer min lille samling af Erbs tasker. Elsker simpelthen Erbs Denmark, det er kvatitet og design til priser, hvor alle kan være med!
Jeg købte den sorte for noget tid siden og den er simpelthen den perfekte hverdags taske. Den kan lige indholde det nødvendige og lidt til og så har den bare det flotteste design. Modellen hedder forresten Clara. Så fandt jeg den beige(Lisa) som var sat ned fra 400 til 100 kr inde på dope.dk, så den måtte jeg bare eje. Den er simpelthen perfekt som skoletaske, massere af plads til computer og bøger. Derudovre har jeg længe ledt efter den perfekte clutch, og det havde Erbs selvfølgelig også. Modellen hedder Luka og har både plads til mobil, penge/kort, makeup og alt andet skrammel vi piger nu kan få puttet i pungen. Så piger, hvis I ikke har tjekket Erbs tasker og ligende ud endnu, vil jeg helt klart anbefale jer at gøre det. De har virkelig noget for enhver smag 🙂

IMG_8729Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And now - I'M BACK!