Easy workout

Blond

Hej sweeties :*
Beklager at bloggen har stået lidt stille her i weekenden, men jeg har haft nok at se til (:
Fredag og lidt af lørdag var vi i vejle for at passe mine forældres hund Sille og senere tog vi hjem og hjalp svigerfamilien med ombygningen. I dag har stået på bolig/stil messe i fredericia med kæresten og svigerfamilien. Det var super hyggeligt, men for pokker der var mange mennesker!

IMG_2874

Meen, nu kommer grunden til titlen på indlægget! Jeg har jo i et par år nu fået lavet lyse striber i mit hår, men efter vi flyttede i lejlighed så har jeg ikke liiiiige 1200 kr til en frisør tur. Og da jeg er meget sart omkring mit hår, så vil jeg ikke have andre end min egen frisør eller mig selv til at lave det. Så jeg sad og kiggede lidt rundt på nettet efter gode tips til at fjerne de slemme udgroninger uden at skulle lave en hel farvning.. Jeg fandt så frem til “schwarzkopf blonde s1 blond spray”. Da jeg sad hårmodel spurgte jeg selvfølgelig også lige hende efter nogle gode råd og uden jeg havde nævnt det, så sagde hun også selv at det var nok det bedste produkt, hvis man ikke ville bruge så mange penge på frisør. Det skulle gøre ens hår “sommer blond” og det burde derfor stadigvæk se naturligt ud. I kan læse om det Her

BlondeSpray3

Jeg glæder mig super meget til at prøve det og I skal selvfølgelig nok få før/efter billeder og en anmeldning :*

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy workout