Comment!

Roadtrip!

Hej sweeties :*
Min søde veninde Trine skrev til mig tidligt i morges, at nu kom hun og vækkede mig og så skulle vi på roadtrip! Så afsted med os.. Vi snakkede frem og tilbage og kom frem til at vi skulle da tage til Randers regnskov. Så efter et kort smut forbi Vejle ved mine forældre, så drog vi ellers afsted mod Randers. Og for pokker, hvor vi hyggede os! Høj musik og så ellers bare tøsehygge. Vi gik rundt inde i regnskoven i et par timer og fik både mødt aber, store fisk og edderkopper på alt for tæt hold. Vi fik også lov til at røre en slange! Det havde jeg alligevel aldrig troet jeg ville turde!! 😀 Så efter en helt fantastisk dag er jeg godt træt og vil putte mig hjem under dynen nu.

IMG_3763

IMG_3771

IMG_3779IMG_3787IMG_3782AmalieGaarde

 

2

  • Mia

    Det var da en god måde at komme op på – roadtrip!
    Og fed vest for øvrigt? Har du en facebook side jeg kan følge dig på?
    Hvis du har lyst til at følges kan du følge min facebook side i bunden af min blog: http://www.miasunivers.wordpress.com

    Puha! Har selv været i din situation med den kæmpe frustration omkring skole. Var en spade til matematik, geografi, ja mange af fagene! Og til sidst sad jeg med en 10’ende og tænkte, hvad nu?

    Jeg var til samtale på HF her i min by, hvor jeg fik afvide jeg skulle tage ekstra matematik, samt at jeg højst sandsynligt skulle til optagelsesprøve. Men begge de ting skræmte mig – jeg fulgte ikke hans “råd” men søgte i stedet bare direkte ind. Og hvad så? Jeg kom ind, og sidder her to år efter og blev student i juni 2012. På trods af min frustration over skolen, fremtiden, osv., klarede jeg den!!

    Jeg tror på enhver kan 🙂
    Håber det bedste for dig! Undskyld mit lange svar.

    Hvis du har lyst til at følges kan du trykke her:

    Her er min side:
    https://m.facebook.com/#!/miasunivers?__user=100004127556448

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amaliegaarde

      Mange tak! Uha, jeg har desværre ikke en facebook side. Men du kan følge mig på bloglovin og instagram(amaliegaarde) (:

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comment!