Another day

6 om dagen

Hej mine søde læsere (:
Jeg har lige modtaget denne lille søde nederdel med posten! Den er fra Ebay. Jeg vil nok primært style den lige som på billedet, med en stor strik eller oversize trøje og så et par støvler. Vil helst ikke have det bliver for lille-pige agtig (:

Ellers har dagen bare stået på arbejde og så var jeg lige forbi føtex på vejen hjem for at handle aftensmad. Nu ligger jeg på sofaen og venter på, at min kæreste får fri. (:

(Pakket godt ind og klar til at tumle med børnene på legepladsen!) 😀

Haha. Jeg sad lige og kiggede lidt på nogle gamle CD’er og faldt over en fra min tidligere ” sang karriere”(Læs: Meget ironisk!) 😀 Haha. Tror jeg har været omkring 12 år?
Min onkel ejer et lydstudie og en aften ringede han til min mor og sagde, at han lige skulle bruge mig da han havde en ung knægt, som manglede en kor pige. Så afsted med mig.. Sangen var til en konkurrence for “6 om dagen”.. Altså 6 stykker frugt om dagen (; Nogle uger efter kom min mor så løbende hen til mig på min skole og fortalte mig at vi sku havde vundet lortet.. Haha. Så vi tog til KBH og optrådte og er blevet spillet i radioen nogle gange. Jeg kunne også havde været med i “snurre snups søndagsklub”, men min mor synes, at jeg var for ung.. Haha. Jeg kan kun kigge tilbage og grine af det – for komisk er det da – jeg er ikke det største sangtalent nemlig.. Eller det er der vidst delte meninger om. Haha. I må lige smide en kommentar eller et like, hvis I vil høre et lille klip fra sangen. Siden dengang har jeg selvfølgelig arbejdet mere med musik. Jeg har blandt andet indspillet en sang til et skoleprojekt om “vold i hjemmet” og skrevet sange og digte, hvis jeg har været igennem svære perioder. Jeg synes det er en god måde at komme ud med tingene på.. Ikke at mine sange nogensinde skal spilles for nogen, jeg synes bare, at det er en god måde at komme af med en masse følelser, hvis man ikke lige vil snakke med nogen om det. Bare sidde og skrive en masse tanker ned.. Den oplevelse har nok været med til, at musikken har fået en større betydning i mit liv end, hvis jeg ikke havde oplevet det..

Men ja, husk alle sammen – 6 om dagen! (;

Okay, et lidt mere personligt indlæg end normalt – Hvad synes I om det? Bliver det for meget, eller vil I gerne have mere af den slags? (:

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Another day