Day 12: Din mobil

Day 13: 5 ting du ønsker dig

Hej sweeties :*
Åh, jeg er ramt i dag. Vi endte med en spontan by tur efter boksekampen igår! Nå, men vi er nået til ting jeg ønsker mig. Udover et langt og lykkeligt liv for mig selv og dem jeg kender, så har jeg da en lille liste med ting.

♥ 1: Jeg ønsker mig en hund så inderligt meget! Jeg vil så gerne have en hund, som er min egen og som jeg bare kan forkæle og hygge med. Jeg hader at være alene, så det er perfekt selvskab når kæresten arbejder sent!

IMG_4444

11703-Pomeranian-pup-white-background
♥ 2: Jeg ville så gerne kunne spise alt det slik og usunde sager jeg ville uden at tage et gram på! Som sagt så er jeg en sukkergris, så har simpelthen så svært ved at holde mig fra de søde sager!
slik_415236g♥ 3: Jeg vil så gerne have mit eget store hus. Jeg har en svaghed for meget meget store huse med en masse rum og etager man ikke har brug for.. Og så ville det ikke være dårligt, hvis det så lå i Miami Californien eller ligende, med en masse sol! Det er et meget overfladisk ønske, men sådan nogle har vi vel alle.

1-resizedminde_persp2325595-2-1244993983944-n400
♥ 4: Endnu et overfladisk ønske: nemlig penge. Jeg ved udemærket godt at man ikke bliver lykkelig af at have mange penge, men på den anden side så kunne det være rart ikke at skulle tænke på over det. Man kunne bare leve i sus og dus, hjælpe de fattige og andre mennesker og dyr.

penge♥ 5: Åh, jeg ville nu gerne rejse verden rundt. Bare komme ud og opleve en masse nye ting. Møde andre mennsker, opleve deres kultur og se en masse smukke lande! Jeg elsker at rejse og er både til sommer og sol, men også ferier hvor man skal se en masse kulturelt. Jeg er dog ikke god til at blande de to slags ferier sammen. Det er enten eller. Haha.
All_Gizah_Pyramids
afrika_www.zuidafrikaspecialist.nl

ssasd

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 12: Din mobil