Since last time

Det nye år

Hej sweeties :*

Åh, jeg har ligesom så mange andre at tabe mig som et nytårs fortsæt.. For mig handler det ikke så meget om, hvor meget jeg taber mig, men om at jeg vil kunne kigge mig i spejlet og se billeder af mig selv og bare være tilfreds… Jeg ved godt, at det bliver man jo nok aldrig, men jeg vil gerne tæt på.. Da jeg også er en pige med ret så kvindelige former, så kan jeg aldrig komme til at blive helt “model” tynd, da jeg ikke kan slippe af med hverken barm, mås eller hofter (:
Jeg har fundet en ret effektiv kur, som jeg kort var på for noget tid siden – og den virker bare! Den går ud på ikke at spise kulhydrater. Det er lidt en form for kødkur, hvor man kun må spise kød. Jeg vælger så at spise en masse grønsager, frugter, tun og kylling da jeg ikke er den store kødspiser. Og så er det rigtig vigtigt at drikke en masse vand! Derudover har jeg fået en super smart app med et hjemmetræningsprogram på en halv time hvor man laver en masse effektive øvelser for hele kroppen. Den hedder vidst bare “daglig træning”.
Mit mål er i hvert fald at have tabt mig en del og få strammet en masse op inden slutningen af marts, hvor min og kærestens familie skal til weissenhauser – hvilket vil sige, at jeg skal i en bikini. Og så vil jeg selvfølgelig holde den sunde linje derefter (:

Egentlig er jeg ikke typen som sådan går op i nytårs fortsæt, men jeg har så længe ville tabe mig – så nu er det nu..

Nogen af jer derude, som har en effektiv kur eller nogle gode øvelser, som virker ? (:

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Since last time