Mad med Malle!

My new hair guide!

Hey girls 🙂
Så kommer der et lille info indlæg omkring min hårfarve. Jeg har farvet det over to gange, da det i første omgang slet ikke blev mig. Vi startede med at bruge denne farve fra Schwarzkopf som hedder “L1 ++”. Den gjorde dog mit hår for guligt og det så slet ikke “naturligt” ud. Derudover så er det en afblegning og er derfor ikke super sundt for håret.

IMG_6134Så jeg var nede i matas og rådføre mig og prøvede så den her fra L’oréal og den gav lige det resultat jeg ønskede! Den gav det der rigtig flotte hvid/blonde mere naturlige look. Det her er ikke en afblegning, men en farve og skulle derfor ikke være lige så skadeligt for håret. Derudover så er det super vigtigt at bruge en god hår kur efterfølgende. Endnu et godt råd er ikke at børste ens hår imens det er vådt, men vent til det er tørt eller hurtig tør det med en føntørre og derefter børste det igennem. Hvis man endelig vil børste det imens det er vådt, så er det en god ide at bruge en stor kam i stedet for en børste og så børste nedefra og så bevæge sig langsomt op, i stedet for at starte helt oppe og så bare hive til.

IMG_6161

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad med Malle!