My weekend

Ebay guide

Hej søde læsere (:
Der er allerede nogen der har skrevet og spurgt om jeg ville lave den ebay guide, so here we go..
Jamen, det er egentlig meget enkelt. I går bare ind på Ebay.com og skriver i søgefeltet hvad I leder efter. F.eks. High heels, bags, covers osv. Det skal skrives på engelsk ellers finder den ikke meget. Der kommer så en masse op og så er det bare at finde hvad man søger. Man kan selvfølgelig også skrive det mere detaljeret – black pumps size 8, LV handbag osv. (:
Derudover plejer jeg altid, at trykke af i felterne “free shipping” og “buy it now”  ude i venstre side af skærmen. Så skal der ikke betales fragt og det er ikke sådan, at man skal byde på det og så vente på svar, man kan bare købe det med det samme.
Man kan selvfølgelig blive taget i tolden, hvis man køber for et større beløb. Men hvis man holder sig til de små beløb, mener det er under 80 kr så sker der vidst ikke noget. Men lige meget hvad, så vil jeg mene at det kan betale sig at købe over ebay da det bare er billigere (:
Håber det her var en hjælp, ellers må I hellere end gerne smide en kommentar og spørge!

Her er lige lidt billeder af det jeg har modtaget indtil videre:
Det sidste billede er min kærestes. Eller dvs. at jeg overtalte ham til at købe det, fordi jeg lovede, at jeg så ville spille playstation med ham 😀
Derudover vil jeg da lige vise jer mine ynglings sko for tiden og at jeg har fundet den bluse jeg lånte af min mor – bare i lyserød! 😀
Jeg har aldrig rigtig brugt skoene før, da min kæreste simpelthen ikke kan lide dem og jeg synes, at mine ankler var for tynde til dem. Haha. Men nu går jeg med dem næsten hver dag!  De er så fede og skal styles med alt!

Billederne er lidt dårlig kvalitet, da det gik lidt hurtigt (:
Nu vil jeg gå igang med aftensmad. Dvs. Vi skal have rester fra igår, hvor mor og jeg var i køkkent. Vi fik så lækket mad – kartoffelmos med ost og hvidløg(min ynglings), rødvinssovs, bønner og et eller andet kød. Mums! 😀

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend