Så er der weekend og en masse blandede følelser..

Hey tøser.
Jeg må indrømme, at jeg har en del blandede følelser om den her weekend.. I morgen skal jeg til min oldemors begravelse, hvilket jeg ikke just ser frem til. Jeg får tårer i øjne bare ved tanken og det går helt galt, hvis jeg begynder at tænke på, hvor meget jeg savner hende eller nogen af de ting vi plejede at lave med hende. Jeg husker sidst hun var indlagt, hvor hun havde problemer med at formulere sig. Hun prøvede dog alligevel meget ihærdigt at fortælle historier fra hendes barndom, men det var dog meget svært at finde en sammenhæng selvom man kunne se hun så gerne ville fortælle den her historie. Heldigvis havde jeg min mor til at genfortælle dem bagefter, imens min olde bare lå og smilede og nikkede.. Okay, jeg stopper nu.. Tårerne kommer tilbage..
Nå, men grunden til mine blandede følelser er fordi, at søndag skal min kæreste og jeg så med hans lillebror Morten til København for at indspille en video med Linse Kessler og Ronnie Garner, hvilket jeg selvfølgelig er meget spændt på! Det skal nok blive noget af en oplevelse og derudover så er det virkelig længe siden jeg har været derover! Så det ser jeg helt klart frem til!

Fotografi den 11-09-12 kl. 11.40 #2

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Room inspiration!