Leggings love!

Dyremishandling hos H&M, GinaT og Acne?

Hej tøser!
Jeg er kommet forbi et par indlæg i dag, som overraskede mig en del.. Nemlig at angora trøjerne fra butikker som H&M skulle komme mishandlede dyr.. Jeg fandt derefter en artikel omkring det som I kan læse lige her.. Det siges at kaninerne bliver bundet fast hvorefter de får revet deres pels af uden bedøvelse, imens de skriger som små børn og bliver derefter smidt ind i et lille bur uden mad, vand eller halm. 3 måneder senere gør de det samme når pelsen er vokset ud igen.. Dette fortsætter så i ca 5 år.. Hvis det er sandt, så er jeg fuldstændig mundlam, jeg har ingen ord tilbage. Jeg har i hvert fald ikke samvittighed til at gå med sådan noget! Normalt har jeg intet imod pels, men når det forgår på den måde – så er det simpelthen sindsygt! GinaT og Acne har taget alt angora ned fra hylderne, hvor H&M har valgt at beholde det – men har dog valgt, at man kan komme ned med sine angora trøjer og få pengene tilbage. Jeg ejer heldigvis ikke en af disse trøjer, ellers skulle den helt sikker retur!
Den her film ligger alle steder, hvor det her bliver omtalt.. Jeg tør ikke selv se den, da jeg simpelthen ikke kan håndtere sådan noget.. Det er simpelthen umenneskeligt!

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leggings love!