Keeps getting better!

“I think I am normal. I am normal for me.”

It’s me again.. Jeg må indrømme at have haft en del symptomer på skriveblokering det sidste lange stykke tid. Det har nok været en blanding af flytning, stress og ja intet at skrive om.. Mit liv har vel været så kedeligt, at jeg intet har haft at dele med jer her på bloggen.. Ej, det er også pjat, men de sidste par dage er min blogger-mind i hvert fald kommet tilbage, da jeg har tænkt over en masse nye indlæg og outfits som bare skal på bloggen. Så satser på, at den skriveblokering er ovre nu – så jeg endnu engang kan dele min hverdag, tips og bare prøve på at inspirere jer.
Igår stod på Århus med manden, hvor der blev shoppet julegaver og jeg fik så handlet de sidste i dag, så nu kan juleaften bare komme an. Det er virkelig lige om lidt, og jeg glæder mig som et lille barn. Hele familien skal samles og så skal der ellers bare hygges. Jeg snakkede med et par veninder om juleaften her forleden om, hvor forskelligt man egentlig holder juleaften. Vores juleaften er udelukkende hygge, vi tager god tid om maden, dans om træet, julemanden kommer(den yngste til stede er min søster på 17, haha) og der åbnes en gave af gangen, så alle kan se hvad der bliver givet. Jeg glæder mig ikke kun til at få gaver, men også at se reaktionerne på de gaver jeg giver. Juleaften er bare noget af det hyggeligste, det bliver jeg aldrig for gammel til at synes 🙂

Processed with VSCOcam with t1 preset

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeps getting better!