Today i'm wearing

Today

Hej bloggen (:
Idag havde jeg en masse småting jeg skulle ordne, så nu står den på sofahygge med kæresten. Vi skal til at se “My week with Marilyn”. Før i dag lå jeg og så “confessions of a shopaholic”, og hvor er det bare træls når man kan genkende sig selv i alt for meget af den! 😀
Jeg havde som altid svært ved at finde tøj, og endte selvfølgelig med et helt andet sæt. Men jeg fik taget billeder af to af sættene, hvor jeg egentlig bare har skifter blazer og sko ud – hvilket et sæt kan I bedst lide?

Sæt et:

Sæt to:

Imorgen smutter jeg til Vejle for at arbejde igen. Jeg har ikke så lang tid igen der. Det er helt trist at tænke på, men er sikker på, at jeg falder lige så godt til på mit nye arbejde (:
Et lille sidespring – et af mine største ønsker er at få en taske fra Hermes, men da det nok aldrig bliver en mulighed, så må man jo nøjes med det næst bedste. På ebay fandt jeg en der lignede den fuldstændig, til 150 kr. Jeg glæder mig meget til at modtage den, for at se om det bare er en total dårlig kopi, eller om den faktisk er fed og i ordentlig kvalitet. I skal nok høre fra mig så snart jeg får den, men der skulle vidst gå nogle uger før den er her..

^^ Dette er den ægte taske fra Hermes. Det bliver spændende, hvor meget min ligner (:
Men jeg må hellere smutte tilbage til filmen..

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today i'm wearing