My weekend

Today

Hej mine søde læsere (:
Idag har jeg slappet af og fået trænet. Jeg har besluttet mig for at begynde og træne hver dag igen og tænke en del mere over min kost. Det at jeg er flyttet hjemmefra gør, at jeg ikke tænker over det på samme måde. Man har nemmere ved lige at hente en pose slik når man ligger sammen på sofaen end da man boede hjemme. Men det skal stoppe nu!

Jeg har lavet madplan, fundet en masse opskrifter på nettet og i mine kogebøger. Her til at starte med skal jeg løbe to gange dagligt – morgen og eftermiddag og skal derudover lave nogle hjemmeøvelser for mave, lår og baller. Og så når jeg er begyndt at kunne se og mærke en forskel så kan jeg nøjes med en gang dagligt + øvelser, så længe jeg stadigvæk spiser sundt. I dag bestod min aftensmad af en portion grovpasta med agurk, rødløg og tun. Mums (:
Her får I lige et billede af dagens outfit:

Strømpebukser: Wolford, Top: Samsøe, Bluse: Acne, solbriller: London, Sko: Jeffrey Campbell(Kan dog ikke ses på billedet) 😀

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend