My weekend

My weekend

Hej søde læsere (:
Puha, sikke en weekend! Fredag hyggede jeg med to veninder, med aftensmad og en lille bytur bagefter. Lørdag tog Trine og jeg ud og så på vores gamle efterskole. Vi skulle egentlig have taget billeder, men fordi vi bor i Danmark så stod det selvfølgelig ned og vi måtte droppe det! Øv, øv! Da vi kom hjem pillede Trine lige mine gamle negle af og vi blev enige om at vente lidt med at lægge nye tipper på, for lige at give mine negle en pause så de kan blive lidt stærke igen. Men vi gjorde dem alligevel lidt fine! Igår var mine forældre på besøg til aftensmad. Så hyggeligt (:

Her er lidt billeder fra weekenden:

Jeg har bestilt en del ting over Ebay til ingen penge! Jeg skulle gerne modtage en del af det i løbet af ugen. Nogen derude, som kunne tænke sig en guide til, hvordan man bruger Ebay på en god og sikker måde? Jeg vil senere i dag lave et indlæg om nogen af de ting jeg har modtaget indtil videre..
Nu vil jeg smutte på arbejde (:

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend