New in

Weekend + støt brysterne

Hej søde læsere (:
Igår stod den på en lille bytur med nogle venner og idag har vi hjulpet min kærestes mormor med at pakke lidt ud. Billederne er ikke i så god kvalitet, da der ikke er det bedste lyst på diskoteker 😀

Derudover har jeg lige købt dette søde armbånd fra støt brysterne. Da  jeg boede ved mine forældre, købte min mor dem altid til min søster og jeg når der blev lavet nogle nye, og det vil jeg blive ved med. Pengene går til et godt formål og for mig er det vigtigt at hjælpe der hvor man kan. Jeg er jo næsten lige flyttet hjemmefra og har ikke så meget at gøre godt med, men det er de små ting der tæller (:
Jeg har desværre oplevet kræft på alt for tæt hold og ved derfor, hvad man som familie går igennem.. Det er en episode af mit liv jeg aldrig vil glemme. Bare tanken om det gør mig skidt. Men min pointe er egentlig bare at, hvis man har lyst så koster armbåndet kun 35 kr og kan købes i diverse butikker. Det er super sødt og går til en rigtig god sag! Det fåes i forskellige modeller og farver. Jeg faldt for dette fordi det er enkelt og ikke for voldsomt, så det er et jeg kan bruge til hverdag.

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in