Makeover part two

Todays look

Hej sweeties :*
Jeg har været på kursus det meste af dagen og da jeg fik fri løb jeg en lille tur i det dejlige vejr! Jeg elsker, at solen endelig er begyndt at skinne. Man bliver i så godt humør af det! Her har I lige et billede af dagens outfit. Skjorten er mere farverig i virkeligheden og jeg synes den passede godt til en så solrig dag! Jeg er begyndt at gå i bunden af skabet og så småt finde sommer trøjerne frem fra sidste år. Jeg glæder mig så meget til sommer!

IMG_4033

Jeg farvede lige min bund for sidste gang her igår og jeg har endelig opnået det resultat jeg ønskede. Jeg skal nok lige se om jeg kan tage et billede, hvor man kan se forskellen ordentligt, selvom jeg synes det er lidt svært at fange på billeder. Det er jo kun bunden jeg har farvet, men det er så flot i helheden og det gør virkelig meget! Jeg må indrømme, at jeg er super glad for den har spray. Den er super nem at bruge og giver et flot naturligt resultat. Det eneste negative jeg kan sige om den, er at ens hår bliver lidt tørt og fedtet lige når man har brugt den. Men efter et bad og en god omgang hårkur så er mit hår helt perfekt! (:

AmalieGaarde

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeover part two