I love shopping!

Day and party outfit!

Hej sweeties :*
Så er jeg ved at være på toppen igen, og er klar til et indlæg om hverdags og fest tøj!
Jeg fik inspirationen fra en blogger på youtube. Jeg har derudover set mange lave “A week in my style”, som jeg også har overvejet at lave.
Jeg vil helst have mit tøj skal være behageligt, derfor elsker jeg mine “jeggings” fra Gina Tricot, en løs top eller t-shirt til hverdag og nu hvor det er sommer så elsker jeg lige at hoppe i mine klipklapper. Jeg synes det er sødt, men behageligt.  Toppen købte jeg igår, og jeg elsker den simpelthen allerede. Man får en så lækker kulør i den og den passer til alt.
IMG_3342Til fest er jeg også mest til det behagelige, har aldrig helt været en kjole pige. Så bukser og en fin top dur hver gang for mig. Det er lidt forskelligt om jeg har stilletter på eller ej, det er lidt afhængigt af, hvor jeg skal i byen henne eller hvem jeg er sammen med.

IMG_3375

Hvis jeg dog endelig skulle have kjole på, så ville jeg vælge et sæt alle det her. En klassisk sort kjole, et par farvrige stilletter til at pifte det op og nogle fine smykker.

IMG_2619

AmalieGaarde

2

  • malene

    Hvordan mødte dig og din kæreste hinanden? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amaliegaarde

      Jeg laver en spørgerunde her en af de kommende dage, hvor jeg vil svare på det. Så hvis du har andre spørgsmål, så bare kom med dem (:
      //Amalie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I love shopping!