PINSETUR 2014!

Beauty tip – Red lipstick!

Hej piger!
For leden modtog jeg denne fine røde læbestift fra my-beauty.dk. Genrelt synes jeg, at en læbestift kan pifte et hvert look op, særligt den røde giver bare et ekstra feminint pift. De har et stort udvalg af makeup, negle produkter og hår produkter til priser alle kan være med på, og det er noget en studerende som mig ikke brokker sig over. Derudover så har de utrolig hurtig levering tid, hvilket var nyt for mig da jeg er så vant til at købe på Ebay, hvor man skal vente mindst 3-4 uger før man modtager sin vare!
Som I nok har opdaget, så er jeg stor fan af Redkens produkter og I kan købe deres shampoo og balsam herinde til kun 129 kr pr. stk! (her) De har også en super hårkur fra Redken, som skal bruges i ny vasket hår. Man kan virkelig mærke forskellen allerede efter første gang synes jeg, så den får helt klart min anbefaling.

I kan købe læbestiften lige her for 29 kr!

IMG_7725

Farven er super fin og ikke for skrigende, så man kan sagtens bruge den til hverdag uden at det giver en “BAM” effekt (:

IMG_7726

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINSETUR 2014!