My weekend

Thoughts about high heels

Hej bloggen (:
Her i morges lå jeg og tænkte og blev egentlig helt frustreret..
Jeg har lige bestilt et par helt fantastiske stilletter på Ebay, og da jeg gjorde det sagde min kæreste “jamen du går alligevel ikke med dem og du har så mange??” Og så var det jeg begyndte at tænke – Hvorfor gør jeg egentlig ikke det.. Jeg står tit om morgenen og tager dem på til et sæt, men ender alligevel altid med et par flade..
Jeg kom til at tænke på engang jeg var i Kolding stor center, hvor jeg havde mine jeffrey campbells på og jeg har aldrig fået så mange dømmende blikke før. Folk stoppede næsten op når jeg gik forbi og jeg kunne høre dem hviske bag min ryg. En ret ubehagelig oplevelse pga. et par høje støvler?? Normalt er jeg ikke en der bliver så let påvirket af folks blikke, men jeg tror at denne oplevelse overraskede mig.. Og så tænkte jeg tilbage på sommerferien, hvor jeg var i Italien, hvor alle kvinder gik i stilletter med en hæl på min. 10 cm lige meget hvad de lavede. Der er det en helt normal ting. Hvor her i Danmark, i hvert fald de steder jeg har været, får man ikke andet end dømmende blikke, hvis man bærer sådan et par. Men hvorfor? Hæle er den mest fantastiske opfindelse! Jeg kunne forstille mig, at det er anderledes i de større byer? Hvis der var flere, der gik med høje hæle til hverdag, så ville folk måske ikke kigge sådan efter en..
Er der nogen af jer der har haft samme oplevelse eller også tit om morgenen overvejer et par høje sko, men alligevel ender med de flade?
Fremover vil jeg i hvert fald tage mig sammen og så beholde de høje på og så bare se bort fra folks dømmende blikke. Det er jo bare sko, lige så vel som ballerinaer og sneakers er!

Et lidt anderledes indlæg, men jeg havde lige brug for at dele mine tanker med jer! 😀 Her er lige et billede af de stilletter jeg har bestilt. Hvad synes I?

AmalieGaarde

5

  • Aya Karim

    Jeg forstår liiige hvad du mener!
    jeg ville elske at tage et bar høje hæle på selvom det IKKE er en fest man skal til.. men det er bare svært nogen byer synes jeg. nu bor jeg godt nok i en utrolig lille by, hvor alle kender hinanden og alle har bare samme tøjstil nærmest. så går snakken satme hurtig! og synes faktisk det er utroligt, at jeg kun kan føle mig fri i kbh når jeg går rundt i høje sko og ikke bare alm flade converse eller andet. Bor i en lille by oppe i jylland.. men det er underligt det også er sådan i Kolding.. hvor er det pisse irriterende!

    http://ayakarim.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amaliegaarde

      Hvor er det skønt at høre jeg ikke er den eneste, som har det sådan!
      Men kan kun give dig ret, det ville være så skønt, hvis man bare kunne gå i høje hæle uden at folk kiggede underligt! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amaliegaarde

      Lige præcis! Stilletter gør kun noget godt for os, så forstår slet ikke de dumme blikke! Og ja, gid det var ligesom i sex and the city!! Elsker både stilen og skoene derfra, fordi det er så stilet og overdrevet – men alligevel virker det bare så naturligt at gå med derover. Hvis jeg gik ud af døren klædt som en af dem.. Puha, folk ville kigge 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Korning Lund

    De er rigtig flotte! Elsker stiletter i den stil 🙂

    knus
    http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Josephine Rosendahl

    De er super fede!
    men jeg vil give dig helt ret. Især når jeg sidder og ser sex and the city, ville jeg ønske jeg kunne have høje hæle på hver evig eneste dag. De giver så flot en holdning, og er tit det bedste match til et sæt tøj. Vil bare give dig ret i, at det kunne være så skønt, hvis man kunne gå i høje hæle, uden at få dumme blikke!!

    http://smildetsmitter.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend