Just me – a messy girl

Hej sweeties :*
Åh gud, jeg roder! I øjeblikket arbejder jeg i vejle, så er der stort set i alle hverdage og bor derfor i min taske.. Når jeg kommer hjem gider jeg ikke pakke det hele ud fordi det skal alligevel derned igen nogle dage efter. And I’m going a bit crazy…
Normalt er jeg virkelig et ordensmenneske I swear og har altid haft en smule rengøringsvanvid, men det er gået helt galt for tiden.. Jeg glæder mig til (forhåbentligt) at komme ind på min uddanndelse, så jeg kan starte til sommer og flytte ud af min taske igen! Eller i hvert fald finde et arbejde tættere på, hvor jeg bor.
Det er nu super hyggeligt at være hjemme ved mine forældre, men jeg savner dog mig skat når jeg er væk fra ham så mange dage.. Haha. Det er egentligt underligt, at nu kan jeg knap nok undvære ham et par dage, og før kunne der sagtens gå en uge eller to før vi så hinanden! I’m addicted to you boy!

IMG_4514

IMG_4512

Ellers har jeg bare brugt dagen på afslapning. Jeg har sovet længe, fået lækker brunch og ellers egentlig bare siddet på youtube hele dagen.. Det lyder virkelig dovent, men jeg elsker at have sådan en dag, hvor jeg bare kan fordybe mig i youtube videoer og få en masse inspiration til makeup, hår og tøj og ellers bare se en masse vlogs. Jeg har selv længe overvejet at begynde og lave flere videoer omkring makeup osv eller bare random videoer om mit liv, men synes også det kan være grænseoverskridende.. Så jeg overvejer lige lidt videre 😀

AmalieGaarde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer inspiration